New Step by Step Map For su tesisatçısı

Wiki Article

banyomun tavanında sarı-siyah küfileümsü bir kabarma ile beraber damlatma problemim mevcut. Üst kat komşuma durumu dile getirdiğimde kendilerinden kaynaklanmadığını ve banyo-tuvaletlerinde onarım yaptırdıklarını dile getiriyorlar. Problemin daha üst katlardan veyahut havalandırma boşluğundaki pis su giderlerinden kaynaklanabileceğini iddia ediyorlar.

Su kaçağı tespiti sırasında, evinizin içindeki ve dışındaki boru hatlarının incelenmesi önemlidir. Tesisat sisteminizin detaylı bir analizi yapılmalı ve olası zayıfile noktalar belirlenmelidir.

Bu durum rahatsız edici ve sinir bozucu durumları da beraberinde getirerek tartışamaya neden olur. Bunu anlamanın ustaca bir yolu vardır. Bina havalandırmasına bakarak suyun en yoğun ıslak ve damlayan yeri hangi daireye denk ise sorunun o dairede olması %99 dur. Su kaçağının hangi daireden kaynaklandığından emin olmaz iseniz uzman servis isteyin.

Tesisattaki su kaçağı tespitleri için duvar ya da fayansların durumuna bakılır. Duvar ve fayansın nemli olması, derz aralarında oluşan sararma veya küf olması tesisatta kaçak olduğunu kanıtlar niteliktedir. Sık sık karşılaşılan bu durum için firmamız gerekli su kaçağı tespiti cihazları temin etmiş durumdadır.

su kaçağı tespiti İstanbul geneli su kacak tespiti onarımı ve tıkanıklık açma servisi uzun yıllardır hizmet veriyorum çalışanlarımla kaliteli hizmetin adresi

Bu yöntemi yukarıda detaylı bir şekilde anlattık. Su kaçağının olup olmadığını anladıktan sonra, geri kalanı Merkez Su Tesisatı’na bırakmalısınız.

This su kaçağı tespiti Web site is employing a security support to protect by itself from online assaults. The motion you just executed triggered the security Option. There are various steps that could bring about this block including publishing a particular term or phrase, a SQL command or malformed data.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Akustik dinleme cihazları da su kaçağı tespitinde sıklıkla kullanılan bir diğer araçtır. Bu cihazlar, suyun borular içinde geçerken oluşturduğu sesleri algılayarak sızıntının olduğu noktayı belirleyebilir.

su kaçak tespiti Robot su kaçak tespiti Cihazlar ile Tıkanıklık Açma: Robotic cihazlar kullanarak giderlerdeki tıkanıklıkları açarlar.

Vizyon tesisat Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza Helloç bir zarar vermeden noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz.

Su kaçağı tespit cihazlarıyla erken müdahale ederek su kaçaklarını hızlıca onarabilir ve böylece su faturalarınızı kontrol altında tutabilirsiniz.

Ertesi sabah 09:00 su tesisatçısı da firma görevlisi Mehmet Ali bey arayarak, randevu saatinde adreste olacaklarını, uygun olup olmadığımızı sordu ve tam belirtilen saatte özel ekipmanları ile evimde oldular.

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artworkırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu sağlıyoruz.

Report this wiki page